Haber2019 Yılında İnstagram'da En Çok Para Kazanan Ünlüler

2019 Yılında İnstagram’da En Çok Para Kazanan Ünlüler

-

Facebook’a ait ve dünyanın da en çok kullanılan uygulamalarından birisi olan Instagram, her ne kadar sade bir sosyal medya platformu olarak görünse de, içeriğinde yer alan dinamikler ile bundan çok daha fazlasını temsil etmektedir.

Pazarlama faaliyetlerinin dijital platformlarda yoğun bir şekilde yapıldığı ve bunların da neredeyse tamamının Instagram üzerinden kullanıcılara da servis edildiği bilinmektedir. Öyle ki, yapılan paylaşımlar ile birlikte, ortaya milyon dolarlar ile ifade edilen anlaşmalar ve pazarlama gelirleri ortaya çıkmaktadır. Birçok ünlünün adeta ana gelir kapısı olarak nitelendirilen platform üzerinden, ünlülerin elde ettiği kazançları şu şekilde sıralayabiliriz;

2019 Yılında İnstagram'da En Çok Para Kazanan Ünlüler
2019 Yılında İnstagram’da En Çok Para Kazanan Ünlüler

Instagram Mesajlaşma Özelliği Tarayıcılara Geliyor

2019 Yılında İnstagram’da En Çok Para Kazanan Ünlüler

  1. Cristiano Ronaldo: Dünyaca ünlü futbolcu, Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ve marka işbirlikleri ile 2019 yılında toplamda 47.8 milyon dolar gelir elde etmiş oldu.
  2. Kendall Jenner: Amerikalı reality show yıldızı ve süper model, Proactic, Calvin Klein ve Stuart firmaları ile yapmış olduğu ücretli işbirlikte ile, toplamda 16 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Toplamda 26 sponsorlu paylaşımda bulunan ünlü isim, yaptığı her gönderi için ortalama olarak 600 bin dolarlık gelir elde etmiş oldu.
  3. David Beckham: Kariyeri boyunca birçok büyük kulüpte oynamış ve İngiliz futbolunun ikonu haline gelen Beckham, 2019 yılında toplamda 30 adet ücretli ortaklık paylaşımında bulundu ve 10.7 milyon dolarlık gelir elde etti.
  4. Selena Gomez: Instagram hesabı üzerinde en az sponsorlu paylaşım yapmasına rağmen ciddi bir kazan elde eden Selena Gomez, yaptığı 8 farklı paylaşımdan toplamda 8 milyon dolar gelir elde etti.
  5. Kylie Jenner: Kendall Jenner’in 22 yaşındaki kardeşi, 2019 yılında Forbes tarafından dünyanın en genç milyarderi seçilmişti. Ünlü isim Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlar sonrasında, 3.8 milyon dolar gelir elde etmiş oldu.

Yorum yapın

Güncel İçerikler

Nvidia RTX 3090 ve RTX 3080 Üretim Süreci Ortaya Çıktı!

NVIDIA'nın Ampere kod adlı yeni nesil GeForce RTX 3000 serisi ekran kartları yolda. Nvidia Rtx 3090 ve Rtx 3080...

New World’ün 50v50 PvP Savaş Modu Videosu Yayınlandı

Amazon'un yaz sonuna doğru piyasaya sürmeye hazırlandığı MMORPG oyunu New World'ün 50v50 Pvp Savaş Moduna ait bir video yayınlandı....

TSMC 2nm Üretim Süreci Ar-Ge Çalışmalarını Hızlandırıyor!

Taiwan merkezli yarı iletken devi TSMC 2nm üretim teknolojisi için Araştırma ve Geliştirme sürecini hızlandırmaya başladığı belirtiliyor. Kısa bir süre...

Note 20 Serisinin 3. cihazı Galaxy Note 20 Ultra Onaylandı

Galaxy Note serisinin bu sene sadece iki modelle piyasa sürüleceğini iddia eden sızıntıların aksine, Güney Koreli teknoloji devi Samsung...

Öne Çıkanlar

Diablo 4 Blizzcon 2019’da Duyuruldu

Blizzard Entertainment, hayranlarının yıllarca beklediği Diablo 4'ü, BlizzCon 2019...

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? Şimdi Netflix’te

Enes Batur'un 2018’de vizyona giren "Enes Batur Hayal mi...

Bunları da beğenebilirsinizİlgili İçerikler
Sizin için önerilen